ONLINE 24 JAM
SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MUI JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN

PENANGANAN HIV

Kode : -
Berat : 300 gram
Stok : Ready Stock
Kondisi : Baru
Kategori : Penanganan Dan Pengobatan Untuk Penderita HIV
Dilihat : 366 kali
Review : Belum ada review
INFO HARGA
Silahkan menghubungi kontak kami untuk mendapatkan informasi harga produk ini.

Bagikan informasi tentang PENANGANAN HIV kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi PENANGANAN HIV

DeNature ~  Bismillah Alhamdulillah pada siang ini kita semua masih diberi kesempatan untuk bernafas dan melakukan serangkaian aktifitas. Bersyukur atas apa jua keadaan, karena sakitpun adalah ujian untuk menjadikan kita lebih hati-hati dalam menjalani kehidupan. Terimakasih  karena telah sudi melayari laman website kami. Semoga perbincangan kita mengenai Penanganan HIV ini boleh memberi manfaat untuk Anda semua khususnya yang sekarang tengah menghidapi penyakit HIV. Awali dengan pemikiran positif dan yakini bahawa semua penyakkit ada ubatnya, kecuali kematian.

Penyakit Human Immunodeficiency Virus Infection dan Acquired Immune Deficiency Syndrome (HIV/ AIDS) belum disembuhkan sehingga kini. Walau bagaimanapun, terdapat terapi ubat HIV yang boleh mengekalkan kualiti hidup bagi orang yang mempunyai HIV / AIDS.

Selamat Datang ke Portal Resmi Pengubatan Herba De Nature

PENANGANAN HIV

HIV dan AIDS memang belum boleh disembuhkan secar total,namun terdapat ubat-ubatan yang dapat menghalang perkembangan virus dan membuat pesakit hidup secara normal seperti orang yang sihat secara umum.

 1. Ubat HAART ‘Highly Active Antiretroviral Therapy’ . Ubat diberikan secara percuma oleh kerajaan kepada orang yang mempunyai HIV / AIDS. ART tidak dapat menyembuhkan sepenuhnya HIV / AIDS. Tetapi rawatan ini boleh mengawal virus HIV supaya tidak membiak.”Orang yang dijangkiti HIV akan mempunyai virus HIV sepanjang hidup mereka, tetapi virus itu boleh dikawal dengan ubat-ubatan antiretroviral supaya mereka tidak membiak, menyerang sistem imun badan dan penurunan kepada kanak-kanak. Sebaiknya Anda segera berjumpa dengan Dokter berkenaan untuk berbincang lebih lanjut.
 2. Ubat Herba. Sekarang ini Herba dijadikan ubat alternatif dan banyak disyorkan oleh Dokter  sebagai sokongan yang membantu mengatasi gejala atau aduan yang timbul karena kesan sampingan HAART,Meningkatkan sistem imun,Antioksidan, Mengatasi gangguan makan atau gangguan tidur,Menjaga kesehatan, Mengurangkan keletihan, Mengubati cirit birit dan lain-lain.

penanganan hiv

  Penanganan HIV

PENANGANAN HIV

Mengikut sistem maklumat mengenai HIV/AIDS , sehingga kini hanya 15 peratus atau 96,298 orang 630,000 dengan yang sedang menjalani HAART. Penggunaan HAART secara berterusan memang menyebabkan kesan-kesan sampingan yang berbeza pada setiap pesakit. Itu sebabnya banyak pesakit yang malas untuk minum secara berterusan sepanjang hayat. Buah pinggang menjadi resiko terbesar sebab buah pinggang masuk dalam senarai penyakit yang berbahaya.

De Nature ~ Apabila kawan-kawan mahu gunakan ubat Herba disini saya akan cuba membantu untuk menjelaskan sedikit menganai bahan dan fungsi daripada herba terebut. Tak kenal maka tak sayang kan? teruslah membaca guna mendapatkan informasi yang jelas sehinggakan teman-teman boleh mendapatkan juga pengubatan yang terbaik. Kesembuhan Pesakit adalah Prioritas Utama DeNature.

BACA JUGA : UBAT ELAKAN HIV PADA LELAKI

UBAT HIV AIDS HERBA

 • Sambiloto. Ini sambiloto mengandungi sebatian andrographolide daun, sebatian yang mana rasa pahit, tapi diterbalikkan ia rasa pahit, dia juga perlu menjaga organ ialah hati. Di perkarangan ini dapat menjaga hati daripada kesan galaktosamin negatif dan paracetamol. Di perkarangan juga mempunyai peranan yang sangat besar dalam mengurangkan enzim CDK4 supaya ia boleh menyekat pertumbuhan sel-sel kanser. Selain itu, sebatian andrographolide juga mempunyai faedah-faedah yang dapat mempertingkatkan ketahanan badan. Jadi, dengan melihat kandungan yang dimiliki oleh daun sambiloto mempunyai keberkesanan dalam meningkatkan ketahanan tubuh, maka ia tidak menghairankan bahawa sambiloto ini telah dipilih sebagai salah satu daripada jenis-jenis tumbuh-tumbuhan yang berada di syorkan sebagai penawar semulajadi HIV/AIDS.
 • Habatussauda ( Habatop)  berbahan habattussauda berkwalitas super yang berperanan mengekalkan stamina tubuh, meningkatkan cd4 dengan cepat, meningkatkan sistem imun badan, mengubati letih  dan penat, mengubati demam dan sakit dipersendian, serta membantu menghalang perkembangan hiv secara signifikan.
 • Gangjie yang diperbuat daripada daun-daun dan bunga misai kucing dan fungsi meniran untuk merawat demam, peluh sejuk pada waktu malam hari, membantu cirit-birit proses penyembuhan, membersihkan saluran ulterik, menyesuaikan pelepasan keputihan, disaluran menetraisir pelupusan kencing dan mengekalkan kesihatan.

ULASAN PESAKIT SELEPAS MENGGUNAKAN HERBA ( De Nature )

PENANGANAN HIV
 • Ghosiah terbuat dari daun binahong. Berkhidmat sebagai antioksidan, asid aromatik, jumlah fenol dan protein yang tinggi. Di samping itu, binahong juga berfungsi untuk membantu menyembuhkan penyakit cirit birit,demam, selesama, luka dan gatal akibat HIV.
 • Detopar dibuat daripada galanga noni, lempuyang dan languatis yang berfungsi sebagai ubat TB, batuk lendir, detoksik, pernafasan, pembersihan paru-paru, menyaring bunyi dan menormalkan fungsi paru-paru.
 • Pipeca yang diperbuat daripada sirih merah yang berfungsi untuk membersihkan kanal ulterik, merawat bau yang tidak menyenangkan, merawat luka canker, memudahkan haid dan membantu merawat lidah dan tekak.
  Mycopend dibuat daripada sarang semut yang mempunyai kandungan Tyin dan peliefenol yang berfungsi sebagai antioksidan semulajadi. Flavonoid boleh memainkan peranan langsung sebagai antibiotik dengan mengganggu fungsi mikroorganisma seperti bakteria atau virus. Sarang semut juga mengandungi flavonoid sebagai rawatan anti-virus untuk HIV dalam Islam.

Sekiranya itulah maklumat yang boleh saya sampaiakan mengenai Penanganan HIV dengan Herba. Sebarang soalan boleh kita bincangkan. Costemer Servis online 24jam dan 8hari kerja dalam seminggu.Tak perlu diragui semua produk DeNature sudahpun bersertifikasi BPOM, Beriktiraf Halal dan Berlisensi ISO 9001-2015. Yang pastinya ubat herba amatlah berkesan,selamat dan tidak ada kesan sampingan. Jaminan 100% ubat Herba sampai kepada Anda dengan privay mutlak. Salam Sehat DeNature, We Do Because We Care.

Tags: , ,
Ditambahkan pada: 10 April 2019

Belum ada ulasan untuk produk PENANGANAN HIV

Silahkan tulis ulasan Anda

Your email address will not be published.SIDEBAR